Η Ιωάννα Ανδρικοπούλου και η σχολή της, Tanguera Dance Academy, ξεκινάει πολύ δυναμικά τη νέα σεζόν στην Πάτρα με ένα ξεχωριστό event.

Η αγαπημένη σχολή χορού που από το 2013 ανταποκρίνεται καθημερινά στις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών χορευτών, ετοιμάζει ένα show που αναμένεται να συζητηθεί.

Το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Οκτωβρίου 2023, επισκέπτονται την πόλη μας για πρώτη φορά οι διάσημοι χορευτές, χορογράφοι και δάσκαλοι Cristian Cerezo Uribe & Valentin Arias Delgado για ένα φανταστικό show (το Σάββατο 7/10-ώρα έναρξης 22:00) και δύο μοναδικά σεμινάρια (την Κυριακή 8/10).

Η τιμή εισόδου για την μεγάλη βραδιά είναι 13 ευρώ στην προπώληση και 15 στην είσοδο της βραδιάς και περιλαμβάνει ποτό.

Η προπώληση γίνεται στα γραφεία της σχολής Αγίου Ανδρέου 89-91, πλησίον Ερμού καθημερινά τα απογεύματα (Δευτέρα - Πέμπτη 19.00-21.00).


Η Tanguera Dance Academy είναι ένας χώρος όπου μπορείς να μάθεις αυθεντικό αργεντίνικο Tango δίπλα σε καταξιωμένους δασκάλους του χώρου από την Ελλάδα και την Αργεντινή.

Ο χορός του... πάθους άλλωστε όπως τιτλοφορείται, αποκτά ολοένα και περισσότερους οπαδούς, αναζητώντας τον ιδανικό χώρο ώστε να γίνουν κομμάτι του.


Tanguera Dance Academy - Ινφο

Τηλέφωνο: 6978139176 (Ιωάννα Ανδρικοπούλου)
Διεύθυνση: Αγίου Ανδρέου 89-91
Site: https://www.tanguera.gr/
FB: Tanguera Dance academy
Instagram: Tangera_danceacdemy