Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η πρώην παίκτρια του Survivor παραβρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση το Σαββατοκύριακο, όπου ρωτήθηκε μεταξύ άλλων από τους ρεπόρτερ για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Σάκη Κατσούλη στο άμεσο μέλλον.

«Αυτή η ερώτηση γίνεται κάθε φορά που μιλάμε. Εννοείται ότι έχουμε σκεφτεί να ανεβούμε τα σκαλιά της εκκλησίας, δεν έχουμε σχέση απλά για να έχουμε. Κάποια στιγμή θα καταλήξει κάπου όλο αυτό αλλά νομίζω ότι η ταμπέλα «γάμος» δεν θα διαφοροποιήσει και πάρα πολύ τη σχέση μας», απαντά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Λαμβάνω καθημερινά μηνύματα στο Instagram, που κάποιες φορές μπορεί να ξεπερνούν τα όρια. Δηλαδή να μου πουν, για παράδειγμα, ότι «καλά ο Σάκης είναι εκεί και εσύ είσαι σπίτι σου» και τέτοια για να μου βάλουν στο μυαλό να σκεφτώ λίγο πιο πονηρά», αποκαλύπτει αμέσως μετά η νεαρή αθλήτρια.

«Παρ’ όλα αυτά, δεν με πειράζει κανένα τέτοιο μήνυμα. Ξέρω ότι είναι κακόβουλο και κακοπροαίρετο. Ξέρω ότι οποιοδήποτε άτομο το κάνει προσπαθεί να πετύχει κάτι μέσα από αυτό και σίγουρα δεν θα το πετύχει», ξεκαθαρίζει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στα τηλεοπτικά συνεργεία.