Το τραγούδι της που ανέβηκε πριν από μερικές μέρες στο youtube έχει κάνει ήδη φίλους και έχει κεντρίσει την προσοχή των φίλων της ραπ μουσικής και των χρηστών του διαδικτύου. Ο λόγος για την mi55t και το "Κόκκινο Μπαλόνι" τη μουσική του οποίου έγραψε η Πατρινή Piel Fluida.

Η ίδια μιλώντας στο patrasevents.gr για το τραγούδι αυτό σημειώνει τα εξής: "Το Κόκκινο Μπαλόνι" γράφτηκε σε μια μεταβατική περίοδο της ζωής μου.

Είναι ένα κομμάτι που κατά βάση μιλάει για την απώλεια - Της ζωής, των ανθρωπίνων σχέσεων και του εαυτού μας. O κάθε άνθρωπος περνάει μέσα από μία σειρά συναισθηματικών εμπειριών, τα πέντε στάδια του πένθους - Άρνηση, Θυμός, Διαπραγμάτευση, Κατάθλιψη, Αποδοχή και για μένα αυτό το κομμάτι ήταν η ανάγκη να δημιουργήσω ένα έκτο - την Ελπίδα.

Η ζωή συμβαίνει, έχει αρχή, μέση και τέλος. Και όταν έρθουμε σε Ειρήνη με αυτό και συνδεθούμε με την εύθραυστη ολότητα της ύπαρξης μας, τότε και μόνο τότε μπορούμε να αφουγκραστούμε την στιγμή και να ζήσουμε τα συναισθήματα μας, σε όλη τους την έκταση.

Το να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας, είναι το πιο δύσκολο κομμάτι μέσα σε αυτήν την διαδικασία. Αλλά στο τέλος εμείς ορίζουμε το τι είμαστε, πως αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο, την ζωή και την απώλεια εν γένει και τι ακολουθεί μετά από κάθε απώλεια.

Το τραγούδι αυτό γεννήθηκε πάνω στις μελωδικές της μουσικής της Piel Fluida, η ηχογράφηση και η μίξη έγινε από τον Σωτήρη Πασσά στο Bashment Studio και το mastering από τον Λεωνίδα Καραδήμα στο Soundgarden Studio, με παραγωγή και διανομή από την Innersense Productions".


mi55t - Κόκκινο Μπαλόνι | Kokkino Mpaloni