Το 8ο Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 8 επιστρέφει στον αστικό ιστό της πόλης και θα γεμίσει με χρώμα την καθημερινότητα μας. Παραστάσεις, street food, δημόσιες συζητήσεις για την σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία και αισιοδοξία θα μας συντροφέψουν και για το 2ο δεκαήμερο, μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου.

Οι Street Artists από την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο που θα συμμετέχουν στο φετινό ArtWalk 8 και θα αφήσουν το προσωπικό τους στίγμα δημιουργώντας τοιχογραφίες (murals) σε επιλεγμένους τοίχους της Πάτρας.

Οι καλλιτέχνες του 2ου δεκαήμερου 25/09 – 04/10 είναι:
ο Sotiris Fokeas από την Αθήνα στην οδό Σκαγιοπουλείου 32,
ο Victor Garcia Repo από την Ισπανία στην οδό Μαιζώνος 373,
oι APHENOAH από την Γερμανία στην οδό Ευβοίας 161 και
η Iota από τo Βέλγιο στην οδό Γραβιάς 3.

Η Art in Progress φέτος για πρώτη φορά, ενεργοποίησε τον δημόσιο χώρο της πόλης με παράλληλες δράσεις και θα το κάνει και κατά τη διάρκεια ολόκληρου του 2ου δεκαημέρου.

Έτσι λοιπόν, καθημερινά από τις 25 Σεπτεμβρίου έως και τις 04 Οκτωβρίου στην Πλατεία Όλγας, θα δημιουργήσουμε το πιο πολυπολιτισμικό σημείο της πόλης.
Οι καλλιτέχνες του Φεστιβάλ, εθελοντές και πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στην καντίνα του ArtWalk με street food από ολόκληρο τον κόσμο, ενώ στο ίδιο σημείο, θα συμμετέχουν καλλιτεχνικές ομάδες με δρώμενα street dance, street performance, street circus και DJ sets.

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν, να γνωριστούμε από κοντά!

Οι καλλιτεχνικές ομάδες που θα συμμετέχουν είναι:
Η ομάδα θεάτρου δρόμου X-SALTIBAGOS
Ομάδα των Εναέριων Ακροβατικών «Κρίκος».

Μείνετε συντονισμένοι για όλα όσα υπέροχα ακολουθήσουν!