Η Έφη Αχτσιόγλου ψήφισε στο Αιγάλεω για τον 2ο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία καθώς διεκδικεί την προεδρία του κόμματος με αντίπαλο τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, ψήφισε στο εκλογικό τμήμα του Δημαρχείου Αιγάλεω εν μέσω χειροκροτημάτων από τους υποστηρικτές της, που βρέθηκαν εκεί για να τη στηρίξουν.

«Σήμερα δεκάδες χιλιάδες πολίτες, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, προσέρχονται στις κάλπες και στέλνουν ένα βασικό μήνυμα, ότι η προοδευτική παράταξη είναι εδώ και ασκεί αντιπολίτευση σε μια κυβέρνηση που νομίζει ότι κυβερνά με λευκή επιταγή», είπε στις δηλώσεις της η Έφη Αχτσιόγλου.

«Νομίζω ότι η μαζική συμμετοχή είναι για όλους μας ευθύνη και δέσμευση, για μένα σίγουρα είναι, ότι θα είμαστε εδώ για τους ανθρώπους που εκφράζουν μια διαφορετική πολιτική στον τόπο. Είμαι αισιόδοξη, πιστεύω ότι σήμερα το βράδυ θα είμαστε όλοι χαμογελαστοί στον ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ισχυρή δομική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της ΝΔ και επιστροφή της παράταξής μας σε κυβερνητική τροχιά», είναι το μήνυμα που εξέφρασε η Έφη Αχτσιόγλου.