Από τη ζέστη για την εποχή και από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, με τις προβλέψεις που μιλούσαν για ένα τροπικό φθινόπωρο, με υψηλές θερμοκρασίες τον Σεπτέμβριο να επιβεβαιώνονται. 

Το τροπικό φθινόπωρο που ζούμε έρχεται για να επιβεβαιωθεί αυτές τις μέρες. Από την ζέστη του Σαββατοκύριακου, με την θερμοκρασία να φτάνει στους 34 με 35 βαθμούς στην Πάτρα και στην Δυτική Αχαΐα, ακολουθεί ασθενής βροχή για την Δευτέρα και την Τρίτη και πτώση της θερμοκρασίας στους 25 με 26 βαθμούς κυρίως στην Ανατολική Αχαΐα και στα ορεινά του νομού. 

Μάλιστα την Τρίτη, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Meteo θα έχουμε ισχυρότερες βροχές και κατά τόπους καταιγίδα. Πάντως, τα ακραία καιρικά φαινόμενα με τις ισχυρές βροχοπτώσεις σε όλη την επικράτεια θα περάσουν και αυτή τη φορά ξώφαλτσα από την Πάτρα και την Αχαΐα, με την βροχόπτωση να μην ξεπερνάει στο σύνολο της τα 30 χιλιοστά την ώρα. 

Οι βροχές στην Πάτρα και στην Αχαΐα θα μείνουν έως το πρωί της Τετάρτης και από εκεί και μετά έως την Πέμπτη θα ακολουθήσει συννεφιά. 

Δείτε τους πίνακες του meteo.