Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός κάθισε στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι» μιλώντας για την προσωπική της ζωή, τις σχέσεις της με τους άντρες αλλά και τις άγνωστες ιστορίες που δεν έχει αποκαλύψει μέχρι σήμερα.

«Σε μία άλλη περίπτωση που μού έτυχε, ήταν ένας τεράστιος έρωτας, που δεν γινόταν για τεχνικούς λόγους να είμαστε μαζί και απλά το προσπεράσαμε. Δεν μπορώ να πληγώνω τους ανθρώπους. Δεν αφήνω τις σχέσεις μου να βαλτώσουν αλλά έχει τύχει να δυσκολευτώ να φύγω από αυτή τη σχέση», εξομολογείται η Μαρία Σολωμού.

«Στα 70 μου θα βγάλω βιβλίο που θα μιλάω για όλους με ονοματεπώνυμο. Μπορεί να μιλάω πολύ αλλά κανείς δεν ξέρει για τη ζωή μου, είμαι κρυψίνους. Αλλά υπάρχουν κάποιες ιστορίες που αν βγουν στη δημοσιότητα, θα έχουμε “νεκρούς”. Αλλά στα 70 θα τα πω όλα», παραδέχεται η ηθοποιός.

«Πολύς κόσμος όμως θα με καταλάβει αυτή που είμαι. Δεν αιτιολογείται στην συμπεριφορά μου, είναι μπερδεμένο γιατί ο κόσμος βάζει ταμπέλες. Απεχθάνομαι τις ταμπέλες», τονίζει χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού.

«Ο άντρας – κότα είναι το χειρότερό μου. Κανένας άντρας δεν δύναται να χωρίσει και να φύγει από μία σχέση, επειδή ερωτεύτηκε κάποιο άλλο πρόσωπο. Αυτός είναι ο «άντρας – κότα» και έχω πέσει και εγώ σε τέτοιον άντρα», παραδέχεται η Μαρία Σολωμού.

«Μου έχει τύχει να είμαι καλά σε σχέση και να έχω ερωτευτεί άλλον άντρα. Το σκέφτηκα, είπα δεν μπορώ, και έχω πει και την αλήθεια και πληγώνεις πολύ τον άλλον με αυτό. Και μου το έχουν κάνει. έτυχε να το κάνει η άλλη πλευρά με την σχέση της χωρίς να έχουμε ενημερωθεί ή συνεννοηθεί, και μετά κάναμε και ένα παιδί», αποκαλύπτει σε άλλο σημείο η ηθοποιός.