Υλικά

4 κομμάτια φιλέτο κοτόπουλο
2 αβγά
Λίγο γάλα
Φρυγανιά τριμμένη
Τυρί τριμμένο
Ελαιόλαδο
1 λεμόνι
Αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε το κρέας.
Χτυπάμε τα αβγά ολόκληρα με λίγο γάλα και τα βάζουμε σε ένα πιάτο.
Σε άλλο πιάτο βάζουμε τη φρυγανιά και το τυρί.
Βουτάμε ένα ένα τα σνίτσελ πρώτα στο μίγμα της φρυγανιάς, μετά στο αβγό και μετά πάλι στη φρυγανιά.
Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά και από τις δύο πλευρές και μετά τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτι κουζίνας για να στραγγίσουν.
Τα σερβίρουμε ζεστά με λεμονάκι.

Πηγή: imommy.gr