Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 40,6 γραμμάρια κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 830 ευρώ.

Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή της  Πάτρας, από αστυνομικούς του Γ΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικούςελέγχους που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι είχαν διοργανώσει μουσική εκδήλωση με ζωντανή ορχήστρα, με την χρήση ενισχυτή και ηχείων διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.

Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, τρεις ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά 4,5 γραμμάρια κάνναβης, ένας μεταλλικός τρίφτης και μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στη Ζαχάρω, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 18 γραμμάρια κάνναβης.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι και αργά το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι χθες το πρωί, βρισκόμενοι σε κατάστημα υπεραγοράς, αφαίρεσαν από ηλικιωμένο  άνδρα με τη μέθοδο της απασχόλησης το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αιτωλικό και στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.