Τα μέλη του ΔΣ του ΝΟΠ με χαρά υποδέθχηκαν την Πέμπτη (22/9) το βράδυ στα Γραφεία του Ομίλου, τον κ. Γεώργιο Αντωνόπουλο, που ορίστηκε πρόσφατα ως ο νέος Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ.  Πρόκειται για την πρώτη  επίσημη συνάντηση του Πρόεδρου με τα αθλητικά σωματεία που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ και αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον ΝΟΠ.

Στην συζήτηση τέθηκαν τα θέματα που άπτονται της απρόσκοπτης και ποιοτικής λειτουργίας του Εθνικού Κολυμβητηρίου Πατρών, καθώς και οι στόχοι της νέας διοίκησης για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών, των αθλουμένων και των επισκεπτών της Πάτρας.

Ο Πρόεδρος Γ.Μάνεσης και τα μέλη του ΔΣ του ΝΟΠ διαβεβαίωσαν ότι θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια του Γ.Αντωνόπουλου, θα δώσουν έμφαση στην διευθέτηση των παλαιότερων εκκρεμοτήτων και θα είναι στην διάθεση  της νέας Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ, ώστε να συνεισφέρουν με την προσωπική και επαγγελματική τους εμπειρία όπου χρειάζεται και τους ζητηθεί.

Κοινή επιδίωξη όλων οι εθνικές αθλητικές εγκαταστάσεις της Πάτρας να είναι προσιτές, ποιοτικές και το πλαίσιο συνεργασίας για συνεχείς αθλητικές διοργανώσεις σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Στο τέλος της συνάντησης με τον κ.Γ.Αντωνόπουλο, παραβρέθηκε και το μέλος προηγουμένων διοικήσεων του ΝΟΠ κα.Χαρά Δενδή, που ως υποψήφια πλέον Περιφερειακή Σύμβουλος ευχήθηκε με την σειρά της καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της νέας διοίκησης του ΠΕΑΚ, αλλά και της συνέχισης των διακρίσεων για τα αθλητικά τμήματα του ΝΟΠ. Τόνισε ότι είναι δεδομένη η στήριξή της για την ανάδειξη του αθλητισμού στην Πάτρα και την ευρύτερη περιφέρεια. 

Στο επόμενο διάστημα προγραμματίζεται πρόσκληση προς όλα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΠΕΑΚ να επισκεφτούν, να γνωρίσουν και να συζητήσουν με τη Διοίκηση του ΝΟΠ.