Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε για όλα τα τηλεοπτικά πρότζεκτ μόδας και όσους συμμετέχουν σε αυτά, σε συνέντευξη που έδωσε στο Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου.

«Δεν έχω έπαρση, έχω αυτοπεποίθηση. Μόνο για τη δουλειά μου μιλάω, ξέρω πάρα πολύ καλά τη δουλειά μου, δουλεύω πάρα πολύ και όταν έχει να κάνει με ένα τέτοιο κόνσεπτ το ξέρω καλά. Μπορεί να μην με επέλεξαν για τη γλώσσα, μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να έχει πιο καλές διασυνδέσεις. Έχει την Έλενα Χριστοπούλου από πίσω, εγώ τα παλεύω όλα μόνη μου. Είναι άξια για ό,τι έχει καταφέρει μέχρι τώρα. Πιστεύω θα τα πάει μια χαρά η Ηλιάνα, μη σου πω και καλύτερα από τη Βίκυ Καγιά, γιατί τσιρίζει λιγότερο», είπε η Ραμόνα Βλαντή αναφερόμενη στην παρουσίαση του Shopping Star.

«Κι αυτή την ονόμασαν fashion expert, από πού κι ως πού και γιατί; Ούτε η Βίκυ Καγιά είναι fadhion expert, ούτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ούτε η Σοφία Χατζηπαντελή. Τα βάζει όλα πάνω της, την Άρτα και τα Γιάννενα και έχουν όλες στυλίστες από πίσω. Βέβαια, έχουν προσωπικότητα, πέρα από τα φρύδια γιατί κι αυτό κλεμμένο είναι για να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους, γιατί δεν έχει κάτι άλλο», σχολίασε η Ραμόνα Βλαντή για τη συμμετοχή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο My Style Rocks.