Μια από τις σημαντικότερες παραστάσεις που ανέβηκαν το φετινό καλοκαίρι στο πλαίσιο της αρχαίας δραματουργίας δεν ήταν άλλη από αυτή του Οιδίποδα επί Κολωνώ του Σοφοκλή.

Στην παράσταση συμμετείχε ο πατρινός ηθοποιός Νίκος Δερτιλής που έγραψε τα εξής στο facebook για το όμορφο αυτό ταξίδι.

«Φτάσαμε στο τέλος αυτού του όμορφου ταξιδιού!! Μια περιοδεία στα σπουδαιότερα θέατρα της Ελλάδας που περάσαμε μόνο υπέροχες στιγμές, τόσο πάνω στην σκηνή, όσο και κάτω από αυτήν. Αγαπημένοι και τρυφερά μονιασμένοι όλοι με όλους μέχρι το τέλος!

Την αγάπη μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές που ακολούθησαν την περιοδεία, αλλά και σε αυτούς που με περίσσια αγάπη την φρόντιζαν από μακριά. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον σκηνοθέτη μας Γιώργο Σκεύα, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε καλώντας με να γίνω μέρος αυτής της δουλειάς.

Επίσης δηλώνω πως στην μέχρι τώρα πορεία μου, η παραγωγή @lykofosproductions στάθηκε δίπλα μας με τόση φροντίδα, που όμοιά της δεν έχω συναντήσει ξανά.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον Δημήτρη μας, τον Οιδίποδα μας, για το μέγεθος, το ήθος, την αφοσίωση του, την πειθαρχία του, το ταλέντο του και τόσα άλλα, που αποτελούν έμπνευση και παράδειγμα για εμάς τους νεότερους».