Οι μέρες περνούν και καθώς βαδίζουμε προς την κάλπη για την αυτοδιοίκηση, ο προεκλογικός αγώνας έχει φουντώσει για τα καλά!

Την ίδια ώρα όμως, οι στοιχηματικές εταιρίες κάνουν τις πρώτες τους τοποθετήσεις, προσφέροντας στοιχήματα για το ποιοι θα είναι οι νικητές στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στον δήμο Πατρέων. Με τις αποδόσεις που υπάρχουν μέχρι τώρα, οι νυν άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, θεωρούνται φαβορί για επανεκλογή. Τόσο ο Νεκτάριος Φαρμάκης για την Περιφέρεια, όσο και ο Κώστας Πελετίδης, δεν πληρώνουν σχεδόν καθόλου κέρδη στους παίκτες καθώς η απόδοση είναι πολύ κοντά στο 1! Για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στην δεύτερη θέση οι στοιχηματικές δίνουν τον Σπύρο Σκιαδαρέση με απόδοση από 8 έως 10 και από εκεί και πέρα ακολουθούν οι υπόλοιποι υποψήφιοι.

Στον δήμο Πατρέων, ο Κώστας Πελετίδης επίσης θεωρείται από τις στοιχηματικές εταιρίες ως φαβορί. Η απόδοση που δίνει είναι μηδαμινή, ενώ στη δεύτερη θέση, έρχεται ο Βασίλης Αϊβαλής με απόδοση 10. Ακολουθούν οι κύριοι Ψωμάς και Σβόλης.

Αυτά φυσικά μπορούν να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή. Όπως έγινε και για τις εκλογές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Πριν την πρώτη ψηφοφορία ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θεωρούνταν το φαβορί από τις στοιχηματικές εταιρίες. Μετά τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου όμως η εικόνα αυτή έχει ανατραπεί.

Κάτι τέτοιο, μπορεί να συμβεί τις επόμενες ημέρες και για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, επομένως τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο.