Χωρίς φως και στο σκοτάδι είναι ο δρόμος της οδού Κωνσταντινουπόλεως τις νύχτες, γεγονός που έχει παραξενέψει τους καταστηματάρχες της περιοχής, αλλά και τους περαστικούς.

Ο δρόμος της Κωνσταντινουπόλεως είναι η βασική οδός από την οποία περνάνε οι παρεμβάσεις και οι καινοτομίες του Open Mall. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και οι παρεμβάσεις στα πεζοδρόμια της οδού, ενώ μπήκαν και νέοι στύλοι για τον φωτισμό.

Όμως παρόλα αυτά οι στύλοι παραμένουν σβηστοί, όπως και τα φώτα που υπάρχουν στην περιοχή. Από την οδό περνούν τις νύχτες φοιτητές που πάνε με τα πόδια προς το κέντρο και επιστρέφουν προς την Αγία Σοφίας, σε μια περιοχή όπου, όπως και η Κωνσταντινουπόλεως, διαμένουν δεκάδες σπουδαστές.

Τα φώτα έτσι είναι έτσι απαραίτητα στον συγκεκριμένο δρόμο αφού διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος εμφάνισης φαινομένων παραβατικότητας.

Άλλωστε από τη στιγμή που σε λίγο διάστημα από τώρα είναι να ξεκινήσει και η λειτουργία του Open Mall, δεν θα ήταν καλό για την οδό και για την εκεί αγορά να υπάρχει φωτισμός;