Στα παρασκήνια της δραματικής σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών «εισέβαλε» η κάμερα του Super Κατερίνα και η ρεπόρτερ Μένια Κούκου. Οι συντελεστές της αγαπημένης καθημερινής συνήθειας των τηλεθεατών μιλούν για τις εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 25/9 στις 20:00 στον Alpha.

«Προσωπικά αισθάνομαι πολύ τυχερός που συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά. Είναι μια πολύ όμορφη συνθήκη με πολύ ωραίους συνεργάτες, δυνατή ομάδα και ο πήχης είναι πολύ ψηλά», δηλώνει ο τηλεοπτικός Ντίνος, Αργύρης Πανταζάρας.

«Εγώ βλέπω μια μόνιμη μάχη, τον «Παράδεισο» τον αντιλαμβάνομαι περισσότερο ως μία κόλαση αυτών των ανθρώπων. Είναι μονόδρομος να ξαναγεννηθεί ο «Παράδεισος» μέσα απ’ τις στάχτες του, αν κι εγώ έχω πει ότι θέλω να πάρω και το απέναντι κατάστημα να το κάνω θέατρο. Δεν ξέρω αν το συμμερίζονται και οι υπόλοιποι», αναφέρει στη συνέχεια ο πρωταγωνιστής της σειράς «Παράδεισος των Κυριών».

«Είμαι σε σημείο, ως Ντίνος, που πρέπει να δεχτώ αυτή τη βοήθεια, γιατί το όνειρό μου είναι ο «Παράδεισος», με όποιον τρόπο να συνεχίσει να υπάρχει», τονίζει ο Αργύρης Πανταζάρας.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να κάνουν παιδί με την τηλεοπτική του σύζυγο, Μιράντα (Ευαγγελία Συριοπούλου), ο Αργύρης Πανταζάρας απαντά:

«Θα δούμε. Νομίζω πως αντιμετωπίζουν όλες τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει ένα ζευγάρι, αλλά οι δυσκολίες πάντα ξεφυτρώνουν σ’ ένα κύκλωμα ου υπάρχει σ’ αυτό το σενάριο που είναι το κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών».