Δήμος Αθηναίων: Το επετειακό διήμερο του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου για οικογένειες με παιδιά έρχεται «Από το Γκάζι με αγάπη!»

Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου ολοκληρώνει τους εορτασμούς για τα 10 χρόνια λειτουργίας του σε ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο με τις πιο αγαπημένες δράσεις τωνπαιδιών 3-12 ετών!

14-15 Οκτωβρίου 2023

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου είναι πλέον 10 ετών και η κορύφωση των εορτασμών του έρχεται… «Από το Γκάζι με αγάπη!» μέσα από ένα συναρπαστικό διήμερο εκπαιδευτικών δράσεων αποκλειστικά αφιερωμένο στους αγαπημένους του επισκέπτες: τα παιδιά! Το Σαββατοκύριακο 14-15 Οκτωβρίου, το ΒΜΦ ανοίγει τιςπόρτες του στα παιδιά ηλικίας 3-12 ετών και τις οικογένειές τους, προσκαλώνταςμικρούς και μεγάλους στους φιλόξενους χώρους της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίωναπό το πρωί μέχρι το απόγευμα σε μια μεγάλη επετειακή γιορτή γεμάτη παιχνίδι,χαρά, ψυχαγωγία και, φυσικά, δημιουργική μάθηση!

Ανατρέχοντας στη δεκαετή πλέον παρουσία του μουσείου, το πλούσιο πρόγραμματου διημέρου περιλαμβάνει τα πιο αγαπημένα εκπαιδευτικά προγράμματα καιεικαστικά εργαστήρια που έχει σχεδιάσει η ομάδα του ΒΜΦ από τη «γέννησή» τουμέχρι σήμερα καθώς και μια σειρά νέων, ευφάνταστων προτάσεων από τουςπάντα δραστήριους συνεργάτες του. Καλλιτεχνικές ομάδες αλλά και ειδικοί στηνεκπαιδευτική ρομποτική και έμπειροι παιδαγωγοί συμμετέχουν στο εορταστικόδιήμερο, ενώ εργαστήρια χορού, STEAM και kids yoga, θεατρικές παραστάσεις καιπολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς μας φίλους με τις οικογένειες τους.

Ετοιμαστείτε για ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο που θα μείνει αξέχαστο!

#10yrsIGM

*Οι επετειακές δράσεις στο πλαίσιο των «10 χρόνων ΒΜΦ» πραγματοποιούνται μεΜεγάλο Χορηγό το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ - Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας.

Πληροφορίες

Σάββατο 14 Οκτωβρίου, 11:00 – 19:00

Κυριακή 15 Οκτωβρίου, 10:30 – 17:00

Εισιτήρια: Η προπώληση θα ανοίξει σύντομα μέσω more.com

Αναλυτικότερες πληροφορίες για τις δράσεις θα ανακοινωθούν προσεχώς.
Βιομηχανικό Μουσείο ΦωταερίουΤεχνόπολη Δήμου Αθηναίων - Πειραιώς 110, Γκάζι 118542130109325