ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών, για απάτη.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στα Λεχαινά, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχων Παραβατικότητας Ευαίσθητων Κοινωνικών Ομάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αμαλιάδας, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, για κλοπή και ψευδορκία.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για ληστεία

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το βράδυ, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, φορώντας κουκούλα, μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την άσκηση σωματικής βίας, αφαίρεσε από εργαζόμενο το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ. Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.