Η Βανέσα Αδαμοπούλου στο Royal Summer Bar Restaurant Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου

O κήπος του Royal, υποδέχεται την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 10 μμ,την Βανέσα Αδαμοπούλου!

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια, επανέρχεται μουσικά με επανεκτελέσειςκαι διασκευές αγαπημένων της τραγουδιών σε ύφος προσωπικό. 'Έχονταςδιανύσει ήδη αρκετά χιλιόμετρα προσωπικών live, τοποθετείται καλλιτεχνικά με συναισθηματικές αναφορές στο ελληνικό τραγούδι.Στο μουσικό ταξίδι οι αποσκευές περιλαμβάνουν την πρόσφατηδισκογραφική της συνάντηση με τον Λάκη Παπαδόπουλο, αλλά και τοκαινούργιο τραγούδι της με τίτλο «Χώρισα χθες», από τη νέα και πολλάυποσχόμενη δισκογραφική συνεργασία με τους δημιουργούς του συγκροτήματος ΜΠΛΕ, Γιώργο Παπαποστόλου (συνθέτη και παραγωγό)και Γιώργο Παρώδη (στιχουργό).

Σε Funk ρυθμό και χαρούμενη διάθεση,το τραγούδι αγγίζει την άλλη πλευρά του χωρισμού, εκείνη τουχαρούμενου τέλους, απενοχοποιώντας ένα ταμπού δεκαετιών, γιατί κάθετέλος είναι μια νέα αρχή... Μαζί της στα πλήκτρα ο Βαγγέλης Βιστάκης και στα τύμπανα ο Μιχάλης Βεϊτης .Νοσταλγία, έρωτας, πάθος… Μία δυναμική σύνθεση σε άκρως ερωτικήατμόσφαιρα!

Ακούστε το τραγούδι εδώ: h@ps://youtu.be/JFeVHXHor2A

Σας περιμένουμε, να απολαύσετε κλασσικά και signature cocktails, επιλεγμένα κρασιά και μπύρες, καθώς και τα πιάτα του ανανεωμένου μενού μας, από τον σεφ Ιωάννη Γκίκα.

Πληροφορίες και Κρατήσεις στο 2611810524