Η Μαρία Κορινθίου βρίσκεται στη Βιέννη και δηλώνει εκστασιασμένη από την ιστορία της πόλης. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός με αναρτήσεις της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την επίσκεψή της για πρώτη φορά, στην πρωτεύουσα της Αυστρίας.

Απλά ντυμένη με λυτά μαλλιά εξερευνά την Βιέννη σα μικρό παιδί όπως γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της.

“Dora the little explorer! Such a tourist and I love it! Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά, γνωρίζουν την αγάπη μου και το πάθος μου για την ιστορία! Παθιάζομαι, εξτασιάζομαι και πολλές φορές γίνομαι και λίγο κουραστική, μιας και κάνω σα μικρό παιδί με οτιδήποτε καινούργιο βλέπω από κοντά ή με οτιδήποτε γνωρίζω την ιστορία του και νιώθω δέος.

Η Αυστρία, η Βιέννη, είναι μία πόλη που «μυρίζει» ιστορία σε κάθε της γωνιά, με απίστευτη αριστοκρατική κουλτούρα. Δεν έχω λόγια γι αυτήν την πόλη που δεν είχα ξανάρθει” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Μαρία Κορινθίου..

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης ταξίδεψαν για την Βιέννη, με αφορμή το Διεθνές Φεστιβάλ της Αυστρίας όπου θα προβληθεί η ταινία «Abyss in» που σκηνοθέτησε ο γνωστός ηθοποιός.