Τη θεατρική παράσταση «Σφήκες», σε σκηνοθεσία της Λένας Κιτσοπούλου, παρακολούθησαν το Σαββατοκύριακο η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Οι παρουσιαστές του «Στούντιο 4», στον απόηχο των αντιδράσεων που προκάλεσε το συγκεκριμένο έργο, εξέφρασαν την άποψή τους στον αέρα για το επίμαχο ή μη ανέβασμά του στην Επίδαυρο.

«Κάναμε πολιτιστικό Σαββατοκύριακο με τον Θανάση, πήγαμε και είδαμε Κιτσοπούλου. Εμείς συμφωνούμε κιόλας. Έγινε χαμός, έγραψαν όλοι μια γνώμη», ανέφερε αρχικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Αυτό που θέλω να πω τελικά είναι ότι, είτε σου αρέσει κάτι είτε όχι, το γεγονός ότι ξεκινάς έναν διάλογο δείχνει ότι η παράσταση έχει πετύχει τον σκοπό της. Ήταν η παράσταση του καλοκαιριού. Αν πρέπει να καταλήξω κάπου, μου άρεσε. Φυσικά και έχω αντιρρήσεις για πολλά πράγματα», σχολίασε από την πλευρά του ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Όταν έφυγαν όλοι, έμεινα μόνη μου και γελούσα με τη φάση, με όλο αυτό που είχε γίνει. Αν πήγαινα μέχρι την Επίδαυρο και το ‘βλεπα, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Στου Παπάγου που το είδα είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη», συμπλήρωσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στη συνέχεια.

Στη συζήτηση που ακολούθησε για το εάν είναι σωστό ή όχι να αποχωρείς από μία θεατρική παράσταση ως ένδειξη δυσαρέσκειας, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου τόνισε:

«Δεν θα έφευγα. Ακόμη κι αν το έργο δεν μπορώ να σας πω ότι τρελάθηκα, οι ηθοποιοί όμως έκαναν έναν κόπο. Αν δεν σου αρέσει, δεν πας. Εδώ βλέπουμε μία εκπομπή στο σπίτι μας και βρίζουμε, ενώ μπορούμε να δούμε κάτι άλλο».