Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Φεστιβάλ "Γίνε Δότης Μυελού των Οστών" στον Φάρο της Πάτρας το απόγευμα της Κυριακής προσελκύοντας εκατοντάδες κόσμου, μικρούς και μεγάλους.

Η δράση υλοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τον Οργανισμό Safety Project σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, κο Μπονάνο Χαράλαμπο.

Ένα τεράστιο αερόστατο έδωσε τον τόνο της μεγάλης γιορτής που συνοδεύτηκε από μουσική.

Πρώτα ανέβηκε στη σκηνή η 9χρονη Θέλια Κούφη όπου είπε δυο δικά της τραγούδια, μετά το υπέροχο συγκρότημα 1550, ενώ η Ευρυδίκη έκανε την εμφάνιση της με νέες και αγαπημένες επιτυχίες.

Σε ανάρτησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος σημείωσε: "Χαίρομαι που στηρίξαμε την δράση της προσέλκυσης νέων εθελοντών, που ενισχύσαμε την ελπίδα των ανθρώπων που πάσχουν από κακοήθη νοσήματα του αίματος, να μπορέσουν να βρουν αντίστοιχους δότες από την μεγάλη παγκόσμια δεξαμενή".

Δείτε στιγμιότυπα από την όμορφη γιορτή:


Η Ελένη Βασιλοπούλου ανέφερε σε ανάρτηση της: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς!!! Μπράβο στην Πάτρα, στους νέους, στους φοιτητές, στα παιδιά, στους εθελοντές και τα μέλη του Οργανισμού Safety Project Οργανισμός, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο Χάρισε Ζωή, στον Ερυθρό Σταυρό Πατρας, σε όσους Έγιναν Δότες Μυελού των Οστών, στους συνεργάτες μου, σε όλους!!!

Φεστιβάλ "Γίνε Δότης Μυελού των Οστών" στον Φάρος Εν Πάτραις
Τα καταφέραμε!!!! Πάμε όμως και για νέες εγγραφές γιατί ποτέ δεν είναι αρκετές!!!
Γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών!!!! Σάλιωσε το τώρα!!!
Ευχαριστούμε Χαράλαμπος Μπονάνος!


Φεστιβάλ "Γίνε Δότης Μυελού των Οστών" στον Φάρο της Πάτρας

@patrasevents Φεστιβάλ "Γίνε Δότης Μυελού των Οστών" στον Φάρο της Πάτρας #safety #project #skyline #balloon #festival #music #consert #1550 #band #evridikiofficial #patras #patrasevents πρωτότυπος ήχος - patrasevents.gr