Σε θέση περιωπής και ως πόλη έκπληξη χαρακτηρίζεται η Πάτρα σε μεγάλη έρευνα που έχει γίνει από το Shopflix σχετικά με τα ερωτικά βοηθήματα και τις επιλογές των Ελλήνων, πάνω σε ένα θέμα που ήταν κάποτε ταμπού, αλλά μάλλον έχει ξεπεραστεί. 

Σε μια από τις τέσσερις βασικές ερωτήσεις της ενδιαφέρουσας αυτής έρευνας για το ερωτικό βοήθημα που έρχεται πρώτο σε προτιμήσεις σε κάθε πόλη ξεχωριστά, η Πάτρα είναι η πόλη έκπληξη. Σύμφωνα πάντα με την έρευνα αυτή η Πάτρα έχει ως δεύτερη βασική της επιλογή στα ερωτικά βοηθήματα τα strap on και πρώτο το κλασικό που δεν είναι άλλο από τους δονητές. 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την έρευνα οι δονητές είναι παντού πρώτοι, με την Αθήνα να κλείνει την πρώτη 3άδα με sex dolls και φετιχιστικά, την Θεσσαλονίκη με sex dolls και dildos, στην Πάτρα εμφανίζονται στην 2η θέση τα stap-on και κλείνει η τριάδα με φετιχιστικά, ενώ στη λίστα εμφανίζονται για πρώτη φορά τα δαχτυλίδια στύσης και μάλιστα στην 4η θέση.

Δείτε τον πίνακα με τις προτιμήσεις των πατρινών στα ερωτικά βοηθήματα!