Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στους πρώην Μύλους του Αγίου Γεωργίου, στον νέο σύγχρονο σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαϊας.
Οι εργασίες σε ένα μεγάλο τμήμα του κτιρίου έχουν προχωρήσει, έχει μπει το τεράστιο υπόστεγο που θα είναι πάνω από τον τερματικό σταθμό και γενικότερα το έργο πάει με αρκετά ικανοποιητικούς ρυθμούς. Σύμφωνα μάλιστα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ αναμένεται να είναι έτοιμο τις αρχές του νέου έτους, το αργότερο μέχρι την άνοιξη.
Από εκεί και πέρα ο σταθμός θα λειτουργήσει μέσα στο καλοκαίρι του τρέχοντος έτος αφού θα χρειαστεί ένα διάστημα για να μεταφερθούν τα γραφεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ από τη Ζαϊμη όπου βρίσκονται στο νέο κτιριακό συγκρότημα. Στο νέο σύγχρονο τερματικό σταθμό θα στεγαστούν επίσης εμπορικά καταστήματα, αλλά και μαγαζιά εστίασης, διαμορφώνοντας ένα μίνι εμπορικό κέντρο.
Μένει να δούμε αν το Υπεραστικό ΚΤΕΛ αξιοποιήσει το κτίριο το οποίο θα αφήσει στο οποίο βρίσκεται εδώ και δεκαετίες. Σημειώνουμε ότι το έργο του νέου σύγχρονου σταθμού προχωράει από πόρους της εταιρείας, χωρίς καμία άλλη βοήθεια και μάλιστα έτυχε σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, την περίοδο της καραντίνας όπου το Υπεραστικό ΚΤΕΛ επί της ουσίας υπολειτουργούσε.