Παράπονα από γονείς, κατοίκους και καταστηματάρχες για το σκηνικό που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο πάνω μέρος της Τριών Ναυάρχων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το πάνω μέρος του πεζόδρομου με τις νεραντζιές, στο σημείο έξω από την παιδική χαρά, έχει μετατραπεί σε χώρο κατάληψης από σκηνίτες ρομά.

Το σκηνικό αυτό επικρατεί από τη στιγμή που τελείωσαν οι εργασίες του εργολάβου της ανάπλασης, με την παιδική χαρά να παραμένει εργοτάξιο και τους γονείς να μην μπορούν να πάνε εκεί για να παίξουν τα παιδιά τους.

Όπως αναφέρουν έξω από την παιδική χαρά πηγαίνουν και κοιμούνται τις βραδινές ώρες συγκεκριμένα άτομα ρομά που έχουν σχέση με άλλα άτομα της φυλής τους που μένουν σε διαμέρισμα στην κοντινή περιοχή.

Όμως η "κατάληψη" αυτή δεν περιορίζεται μόνο το βράδυ αφού αρκετά συχνά βρίσκονται εκεί τις πρωινές και τις μεσημεριανές ώρες, ενώ περιφέρονται δημιουργώντας προβλήματα και στα καταστήματα που υπάρχουν από την Καραϊσκάκη και κάτω.

Το ένα μάλιστα από αυτά τα άτομα είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο και χρήζει βοήθειας, ενώ συνήθως το καροτσάκι το οδηγούν ανήλικα παιδιά με ότι αυτό σημαίνει.

Εκτός αυτού πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι γονείς που πηγαίνουν τα νήπια τους στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό που υπάρχουν κοντά στο σημείο όπου οι ρομά κάνουν κατάληψη.

Μάλιστα το μεσημέρι της Παρασκευής, σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν δεκάδες παράπονα από γονείς και κατοίκους της περιοχής για το θέμα αυτό, με αποτέλεσμα να πάει στο σημείο η αστυνομία και να τους απομακρύνει.