Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη ρεπόρτερ Μένια Κούκου μιλά ο Κώστας Δόξας. Λίγα μόλις 24ωρα πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης ανάμεσα στον ίδιο και την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση, ο τραγουδιστής περιγράφει το πως αυτή η αντιδικία τον επηρέασε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

«Το καλοκαίρι ήμουν 17 μέρες μαζί με την κόρη μου, την αποχαιρέτησα ξέροντας ότι σε μια εβδομάδα θα είμαι πάνω. Ξέρει ότι έχουμε τις μέρες μας. Τώρα θα πάει πρώτη Δημοτικού, ξέρει ότι θα έχουμε διαβάσματα», δηλώνει ο Κώστας Δόξας.

«Γενικώς τα παιδιά είναι ευλογία αλλά και μεγάλη ευλογία, πρέπει να είσαι συνεχώς ο καλύτερός σου εαυτός και να διδαχθείς από τα παιδιά», επισημαίνει για την κόρη του ο γνωστός τραγουδιστής.

«Γενικότερα το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη ζωή μου, που δυστυχώς είναι ψυχοφθόρα. Κι αυτά μαθήματα είναι όμως. Τα διαζύγια είναι αρκετά και οι αποφάσεις που βγαίνουν είναι πάρα πολύ καλές, πολύ σωστές. Η δικαιοσύνη βλέπει τα στοιχεία και αποφασίζει αναλόγως», εξομολογείται για την αντιδικία με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση, που εκκρεμεί από την άνοιξη του 2021.

«Το πιο σημαντικό από όλα είναι το Σοφάκι, το παιδί. Εκεί είναι όλη η προσοχή και η ανάγκη. Όλη αυτή η ιστορία ξεκάθαρα μου έκανε κακό. Και οι εμφανίσεις μου σταμάτησαν, πολλοί από τους συνεργάτες μου δε μου μιλούσαν, αφεντικά που δε μου δίνουν πλέον δουλειά. Δε πειράζει όμως», παραδέχεται στην κάμερα του Alpha ο Κώστας Δόξας.

«Υπήρχαν άνθρωποι στο δρόμο μου που με βοήθησαν. Είμαι σε μια φάση αρκετά όμορφη αυτή τη περίοδο, έχω επιστρέψει στο πατρικό μου στο Μοσχάτο, έχω φτιάξει και το δωμάτιο της μικρής», καταλήγει ο Κώστας Δόξας.