Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στο Ηρώδειο και μίλησε τόσο για τη βάφτιση του γιου της, όσο και για την επιστροφή της στην τηλεόραση αλλά και για τα κιλά που έχασε μετά την εγκυμοσύνη.

Αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ο μικρός Βλάσσης είναι καλά. Έκλαψε στη βάφτιση. Η τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε, δεν ήταν στα πλάνα μου να επιστρέψω φέτος. Δεν είχα σκοπό να κάνω τηλεόραση φέτος. Από τη νέα σεζόν θέλω να κάνω. Μόνο όταν βάζω την υπογραφή μου μιλάω. Θεωρώ άκομψο να σας πω κάτι, αν δεν έχω υπογράψει. Δεν ήθελα να κάνω τα ίδια στην τηλεόραση. Ούτε το Κάτι Ξαναψήνεται, ούτε το My Style Rocks. Πολλά πρωινά δεν έχει η τηλεόραση; Να κάνω και εγώ ένα; Ιδανικά θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Μου έχει λείψει πάρα πολύ η τηλεόραση».

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης τόνισε: «Θέλοντας και μη επανήλθα στα κιλά μου. Δεν ήταν και αυτοσκοπός μου. Νομίζω όλες οι γυναίκες με καταλαβαίνουν και οι μαμάδες κυρίως ότι θέλουμε να είμαστε αρεστές στον εαυτό μας και στον σύζυγό μας. Δεν ήθελα να αγοράσω και καινούργια ρούχα. Δεν έχασα και ποτέ την όρεξη να ασχοληθώ με εμένα. Μου αρέσει η ομορφιά. Δεν θεωρώ ότι επειδή γινόμαστε μαμάδες πρέπει να ξεχνάμε και τον εαυτό μας. Πήρα 30 κιλά στην εγκυμοσύνη».

Τέλος αποκάλυψε: «Θέλουμε θρησκευτικό γάμο. Μπορεί να γίνει και τον χειμώνα»!

Δείτε την εμφάνισή της στο Ηρώδειο και θα εντυπωσιαστείτε!