Συνέντευξη στην κάμερα του MEGA Καλημέρα παραχώρησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον ρεπόρτερ Δημήτρη Σιδηρόπουλο και μεταξύ άλλων αναφέρεται στη σχέση της με τον χρόνο, την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και τον ένα και μοναδικό γάμο που έχει συνάψει στη ζωή της.

«Δεν κάνω τίποτα για την περιποίηση του εαυτού μου. Τρώω μια φρυγανιά με έναν χυμό για πρωινό και μετά ένα καφεδάκι. Δε θυμάμαι πόσο χρόνων είμαι και ούτε και με ενδιαφέρει, όσο είμαι είμαι, εγώ νιώθω νέα. Δεν υπάρχει λόγος να λέω την ηλικία μου», δηλώνει η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

«Φοράω ψηλοτάκουνα από τα 13 μου, μου αρέσει πολύ. Είμαι χαρούμενη με τον εαυτό μου όταν ξυπνάω το πρωί. Ξυπνάω όπως με γέννησε η μάνα μου, άβαφη. Όταν με βλέπουν άβαφη πάλι με ρωτούν “πως διατηρούμε έτσι” και αυτό που απαντώ είναι πως δεν κάνω τίποτα», παραδέχεται στη συνέχεια η δημοφιλής ηθοποιός.

«Ο έρωτας στη ζωή μου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Αν δεν είμαι με έναν σύντροφο, δεν νομίζω να μπορώ να είμαι μόνη. Θέλω να έχω έναν σύντροφο, θέλω να είμαι ερωτευμένη και είμαι. Παντρεύτηκα μια φορά και σε 20 μέρες έφυγα. Ο άνθρωπος που παντρεύτηκα δεν ήταν σωστός», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Κλείνοντας η Ζωζώ Σαπουντζάκη ρωτήθηκε και για το θέμα του θανάτου, απαντώντας με ειλικρίνεια: «Δεν σκέφτομαι τον θάνατο αλλά ούτε τον φοβάμαι. Δεν θα ήταν άσχημο να πεθάνω πάνω στην σκηνή, αλλά δεν το σκέφτομαι».