Νέα χειμερινή σεζόν έρχεται στο προσκήνιο για την εστίαση, με νέες προσπάθειες να ξεκινούν από επιχειρηματίες του κλάδου και άλλες να σταματούν ολοκληρώνοντας τον κύκλο της. 

Ένα από τα αγαπημένα μαγαζιά με μεγάλη ιστορία πίσω του που όλα αυτά τα χρόνια είχε αποκτήσει τους δικούς του φίλους, σταματάει την λειτουργία του από την νέα χειμερινή σεζόν.

Ο λόγος για το «Ελληνικό» στα Ψηλαλώνια, στη γωνία της Παναχαϊκού, στην είσοδο του κάτω μέρους της πλατείας. Το μαγαζί τις τελευταίες ημέρες είναι κλειστό και δεν λειτουργεί. Το κατάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες κλείνει, γεγονός που ξένισε τους θαμώνες του.

Ο χώρος πιθανότατα  θα ενοικιαστεί για να λειτουργήσει κάτι άλλο τους επόμενους μήνες αφού πρόκειται για ένα μαγαζί γωνία σε μία από τις μεγαλύτερες πλατείες της Πάτρας.

Όμως το «Ελληνικό» βάζει ένα τέλος σε μία πολύχρονη διαδρομή που είχε στον χώρο της εστίασης, καθώς είναι ένα μαγαζί με 30 χρόνια ιστορία, έχοντας ξεκινήσει την πορεία από την Μαιζώνος (κοντά στον Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας).

Ένα μαγαζί που αγαπήθηκε και που ειδικότερα στα Ψηλαλώνια όπου λειτουργούσε τα τελευταία χρόνια, είχε υπέροχες ποικιλίες και εκλεκτά πιάτα, πέρα από καφέ, ποτό και μπύρα.


Έκλεισε και το "Ακουαρέλα" στην Ηφαίστου

Επίσης, πηγαίνοντας σε άλλη γειτονιά της Πάτρας τις περασμένες ημέρες έγινε γνωστό ότι ένα από τα αγαπημένα καταστήματα στον δρόμο της Γεροκωστοπούλου και της Ηφαίστου, κατέβασε τα ρολά του, με τον χώρο να ενοικιάζεται.

Ο λόγος για το «Ακουαρέλα». Ο επιχειρηματίας του καταστήματος, μετά από μια επιτυχημένη διαδρομή, σε ένα μαγαζί που αγαπήθηκε έχει αποφασίσει να κάνει κάτι καινούργιο.    

Η γωνία αυτή που έχει την ιστορική της σημασία (μη ξεχνάμε ότι εκεί λειτουργούσε το θρυλικό « Dolce») είναι σίγουρο ότι θα επαναλειτουργήσει με άλλη μορφή άμεσα.