Αν είσαι ένα αστέρι που φως θα φέρει...τραγούδησε ο μεγάλος λαϊκός καλλιτέχνης Νίκος Βέρτης από την Πάτρα και μετέτρεψε τη σκηνή του παμπελοποννησιακού σταδίου στην πιο ρομαντική ατμόσφαιρα.

Ο Νίκος Βέρτης, μετά τις sold out συναυλίες που έγιναν το γεγονός της πόλης από όπου κι αν πέρασε σε Ελλάδα και εξωτερικό, ήρθε στην Πάτρα για να ολοκληρώσει την μεγάλη περιοδεία του και το κοινό του έδωσε το πιο ζεστό αγκάλιασμα αλλά και ο καλλιτέχνης τους αποζημίωσε με τον καλύτερο τρόπο, αφού τραγούδησε τις επιτυχίες του κι τα κομμάτια που έχει αγαπήσει ο κόσμος!

 


 

Στήθηκε ένα υπερθέαμα με εντυπωσιακά οπτικοακουστικά μέσα προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία, πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα με 200 άτομα και πάνω να συμμετέχουν για αυτό το αποτέλεσμα.

Ο κόσμος τραγουδούσε μαζί του και το διασκέδασε με την ψυχή του ενώ δεν έλειπαν κι τα "πειράγματα" του Νίκου Βέρτη με το κοινό να ανταποκρίνεται αμέσως.


Nikos Vertis - 20 years Live Concerts στο Παμπελοποννησιακό στάδιο / Part 1


 

Ο Νίκος Βέρτης με το πάθος και την θετική του ενέργεια, με έναν μαγικό τρόπο έκανε ένα όλους τους θεατές από όποια θέση κι αν τον παρακολουθούσαν και έγιναν μια μεγάλη παρέα ως τις πρώτες πρωινές ώρες κι σίγουρα όλοι θα θέλουν να ζήσουν ξανά στιγμές μαζί του!

 


Nikos Vertis - 20 years Live Concerts στο Παμπελοποννησιακό στάδιο / Part 2

 

Nikos Vertis - 20 years Live Concerts

20 Χρόνια Νίκος Βέρτης
20 Χρόνια Επιτυχίες
20 Χρόνια με Πάθος για την μουσική
20 Χρόνια Ρυθμός και μελωδία