Συνεργάτες ενός διαβόητου Τούρκου αρχιμαφιόζου, του Μπαρίς Μπογιούν, είναι τα 6 θύματα του μακελειού στη Λούτσα τη Δευτέρα (11/9) σύμφωνα με την εφημερίδα Milliyet.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το τουρκικό Μέσο, «ενώ η έρευνα συνεχίζεται και εικάζεται ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, οι ταυτότητες των 6 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο περιστατικό που έγινε στην Αρτέμιδα, στα περίχωρα της Αθήνας, αποκαλύφθηκαν».

«Αποκαλύφθηκε ότι εκείνοι που σκοτώθηκαν, ανήκαν σε εγκληματικό δίκτυο που είναι γνωστό και στην Τουρκική Αστυνομία, ενώ υπήρξαν στόχος ερευνών στο παρελθόν. Ήταν στενοί συνεργάτες του εγκληματικού δικτύου του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν, ο οποίος εμπλέκεται με μια σειρά ένοπλων επιθέσεων στην Τουρκία, ενώ ζει ως φυγάς στην Ιταλία».

Μάλιστα, η Milliyet αναφέρει στο ρεπορτάζ της και δύο ονόματα. Όπως χαρακτηριστικά γράφει: «Παρόλο που η Ελληνική Αστυνομίας κράτησε μυστικά τα ονόματα των θυμάτων, μαθεύτηκε ότι ένα από αυτά είναι ο Doruk B., ο οποίος διέφυγε από καταδίωξη της Αστυνομίας (σ.σ. της Τουρκικής) με τον Oğuzhan H. πριν από λίγους μήνες και εξαφανίστηκε στο δάσος της συνοικίας Τσεκμεκόι στην Κωνσταντινούπολη.

Ενώ ο Oğuzhan H. κατευθυνόταν παράνομα προς τη Γεωργία με φορτηγό, συνελήφθη από την Οργανωμένη Αστυνομία της Κωνσταντινούπολης στη συνοριακή πύλη και ισχυρίστηκε ότι ο Doruk B. διέφυγε οδικώς στην Ελλάδα».