Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου αποκαλύπτει στη ρεπόρτερ Αναστασία Ζάρκα το σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα, το οποίο τον ανάγκασε να νοσηλευτεί για 5μιση μήνες.

«Ήμουν στο νοσοκομείο, γιατί είχα πάθει μία ισχυρή πνευμονία λόγω στρεπτόκοκκου. Είχα κάνει εγχείρηση, έμεινα για έναν μήνα διασωληνωμένος αλλά ευτυχώς ζω. Δεν το περίμενε κανείς», εξομολογείται ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

«Δεν θα το έκανα θέμα, δεν μου αρέσει καθόλου που υπάρχει για τα πάντα τηλεοπτική κάλυψη. Το βρίσκω κιτς», τονίζει ο δημοσιογράφος αμέσως μετά.

«Νοσηλεύτηκα για 5μιση μήνες. Δεν ήξερα ότι ήταν τόσο σοβαρό, το έμαθα μετά. Εγώ νόμιζα ότι απλά ήμουν άρρωστος και θα κάνω μία εγχείρηση. Φυσικά και στάθηκαν δίπλα μου η μητέρα μου, οι φίλοι μου, όλοι. Όταν τελείωσε και πήγαινα να γίνω καλά, μου είπαν ότι ζεις από ένα θαύμα», περιγράφει ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε ιδιαίτερα.

«Μην το κάνουμε και θέμα, οι ιώσεις είναι μέσα στη ζωή των ανθρώπων. Το θέμα είναι να παραμείνεις όρθιος και να μην σε καταβάλλει κάτι ψυχολογικά, γιατί το ψυχολογικό είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα», επισημαίνει κλείνοντας τη συνέντευξη στο πρωινό του ΑΝΤ1 ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.