Αυτά είναι τα δυο ερωτήματα στα οποία προσπαθούν να δώσουν απάντηση οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής σε σχέση με το μακελειό στη Λούτσα με 6 νεκρούς, οι οποίοι μάλιστα δέχτηκαν και χαριστικές βολές.

Το πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα μακελειό στην οδό Αρίωνος στη Λούτσα έχει κινητοποιήσει τις Αρχές, καθώς όλα δείχνουν πως τα πράγματα στον υπόκοσμο έχουν αγριέψει.

Το μυστήριο ωστόσο έχει πολλές διαστάσεις, καθώς το μπλε Ford έφερε πλαστές Γερμανικές πινακίδες τις οποίες τα θύματα είχαν κολλήσει με ταινία ή σελοτέιπ στο αμάξωμα.

Όσον αφορά στα θύματα, ίσως πρόκειται για Τούρκους υπηκόους, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους γαλλικές αλλά και αλβανικές ταυτότητες, κατά πάσα πιθανότητα πλαστές.


«Επρόκειτο μάλλον για ραντεβού που εξελίχθηκε σε ενέδρα θανάτου για τα έξι θύματα, τα οποία μάλλον ήταν άοπλα …αυτό δείχνει ότι δεν φοβούνταν το συγκεκριμένο ραντεβού…ίσως να συναντούσαν ανθρώπους που τους ήξεραν από το παρελθόν και είχαν κάνει "δουλειές" μαζί τους, χωρίς βέβαια τώρα να γνώριζαν τις δολοφονικές τους προθέσεις…» λέει στο real.gr αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.

Οι δράστες ή ο δράστης του μακελειού φέρεται να έχει ρίξει ακόμα και χαριστικές βολές στα θύματα του, τα οποία αιφνιδίασε, όπως όλα δείχνουν, καθώς αυτήκοοι μάρτυρες κάνουν λόγο αρχικά για ριπές αυτόματου όπλου και εν συνεχεία απανωτούς πυροβολισμούς: «Εναν... έναν» όπως είπε χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής. Να αναφέρουμε πως συγκεκριμένης μάρκας πιστόλια των 9 χιλιοστών έχουν δυνατότητα ρύθμισης βολών κατά ριπάς ή κατά βολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου βρέθηκε ανοιχτό, ενώ στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα έξι θύματα δεν βρέθηκε όπλο ή άλλο στοιχείο. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δράστες του μακελειού να αφαίρεσαν πράγματα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν στα χέρια τους μαρτυρίες για ένα πολυτελές αυτοκίνητο και για μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που έφυγαν με ταχύτητα από την αραιοκατοικημένη περιοχή αμέσως μετά το μακελειό και πλέον οι αστυνομικοί αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο να απεικονίζονται τα δύο ύποπτα οχήματα.

πηγή real.gr