Την παρθενική τους πρώτη εμφάνιση στο παιχνίδι μαγειρικής, «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από σένα» είχαν ο Μάρκος Σεφερλής και ο Έκτορας Μποτρίνι το απόγευμα της Δευτέρας μέσα από το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Αυτή ήταν, μάλιστα, η επίσημη πρώτη και του αγαπημένου ηθοποιού στο τιμόνι της παρουσίασης πρότζεκτ μετά την αποχώρηση από τον ΑΝΤ1.

Έτσι, στην έναρξη της πρεμιέρας τους, ο Μάρκος Σεφερλής ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής απευθυνόμενος στο τηλεοπτικό κοινό. «Φίλες και φίλοι γεια σας! Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη μαγειρική αναμέτρηση της ελληνικής τηλεόρασης. Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα έχετε αναρωτηθεί τι μαγειρεύουμε όλον αυτόν τον καιρό εδώ στον ΣΚΑΪ. Θα σας πω την αλήθεια».

«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε μαγειρέψει τίποτα! Από σήμερα όμως θα αρχίσουμε να μαγειρεύουμε γιατί από σήμερα, εδώ στον ΣΚΑΪ, σκάει μύτη η εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Unlimited Edition». Αυτό σημαίνει ότι εσύ, που μας βλέπεις τώρα από το σπίτι, μπορείς να πάρεις τη μαμά σου ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο νομίζεις ότι το έχει με την μαγειρική, να έρθετε εδώ και να κερδίσετε».

Στην συνέχεια, ο Μάρκος Σεφερλής καλωσόρισε τον πολυβραβευμένο σεφ Έκτορα Μποτρίνι για να δώσουν ροή στην πρώτη γαστρονομική μονομαχία της νέας χρονιάς.