Το Gymall Patras με έδρα τη Ν.Ε.Ο Πατρών - Αθηνών 12 (1ος όροφος) έχει βάλει για τα καλά στη ζωή μας την άθληση και την γυμναστική.

Το γυμναστήριο συνεχίζει πιστό σε αυτό που έχει εξαγγείλει με εκπληκτικές προσφορές στο επόμενο διάστημα του Σεπτεμβρίου από 12/9 έως 20/9 στον μοναδικό και ανανεωμένο χώρο του.

Ετήσια συνδρομή με 90 ευρώ, 6μηνη με 80 ευρώ και 3μηνη με 70 ευρώ, συνεπώς βιάσου να κλείσεις θέση!

Επιπλέον, σας ενημερώνει ότι κάθε 10ημερο θα αλλάζει η ΠΡΟΣΦΟΡΑ με την τιμή προς τα πάνω γι' αυτό μην αφήνετε καμία ευκαιρία χαμένη!

Έπειτα από μια μεγάλη επένδυση σε μηχανήματα, διαδρόμους κ.α. που έγινε από τον Αύγουστο του 22 έως και τον Μάιο του 23, μάθαμε πως κι φέτος θα γίνει ακόμα μια μεγάλη επένδυση με μηχανές δύναμης, χωροταξικές αλλαγές και άλλα πολλά.

Ακόμη, ξεκινούν νέα ομαδικά προγράμματα σε μια όμορφη, νέα, ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα γιατί εσείς το ζητήσατε!


Το Gymall δείχνει ότι θέλει το καλύτερο για τους πελάτες του (και για τα παλιά μέλη αλλά και για τα καινούργια), σέβεται τον κόπο των οικογενειών των φοιτητών αλλά και των Πατρινών και έχει καταφέρει να είναι όλοι μαζί μια οικογένεια.

Ο ιδιοκτήτης αντιλαμβάνεται πλήρως τη δυσκολία της εποχής και πραγματικά, ενώ επενδύει, οι τιμές του παραμένουν σε γενικές γραμμές οι ίδιες.

Αυτό και μόνο δείχνει την αγάπη του γι' αυτό που κάνει και δημιουργεί αλλά και το σεβασμό στα χρήματα των πελατών του.

Γίνε κι εσύ μέλος της μεγάλης παρέας του Gymall κι γνώρισε από κοντά τα οφέλη της άσκησης και της ευεξίας.


Info:

Διεύθυνση: Ν.Ε.Ο Πατρών - Αθηνών 12, 1ος όροφος

Τηλέφωνο: 261 181 1509

E-mail: [email protected]

Site: https://www.gymallpatras.com/

Facebook:  Gymall

Instagram: gymall_patras