Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και τη Σοφία Μανουσακίδου μίλησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα του τρέιλερ της Φάρμας.

Ο γνωστός σεφ μίλησε για το νέο του επαγγελματικό βήμα στην τηλεόραση, αλλά και την απόφαση να πει το «ναι» στο συγκεκριμένο πρότζεκτ.

«Είμαι πολύ τυχερός που είμαι στη Φάρμα. Είναι πολύ όμορφα, έχει φοβερό δάσος. Δεν άργησα να δεχτώ την πρόταση για την παρουσίαση της Φάρμας. Υπάρχει εμπιστοσύνη με το κανάλι και μου άρεσε σαν ιδέα. Δεν έχω ζήσει σε φάρμα, αλλά σε χωριό. Έχω τσαπίσει κι έχω μαζέψει ντομάτες και ελιές.

Στις δοκιμασίες θα είμαι στην περιγραφή του αγώνα και στους κανόνες και μετά θα κάνω λίγο στην άκρη για να παλέψουν οι παίκτες. Οι παίκτες της Φάρμας δεν ξέρουν τίποτα για το χώρο, θα τον εξερευνήσουν μόνοι τους. Θα ζήσουν πραγματικές συνθήκες οι παίκτες, θα έχουν μποστάνι και ζώα», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Κλείνοντας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέφερε: «Εγώ μαγειρική από… Γενάρη. Έχουμε δυο φραγκόκοτες στη Φάρμα, τη μία τη λένε Πάνο και την άλλη Σωτήρη».