Σοκ υπέστη η Γιώτα Νιφόρα όταν προ ημερών πήγε να πάρει την αγαπημένη της γατούλα από τους γονείς της στην Κάτω Αχαΐα, όπου την είχε αφήσει για λίγους μήνες. Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες στη σελίδα Ανήσυχοι Δυμαίοι στο fb και αναφέρεται στη φρίκη που έζησε όταν διαπίστωσε ότι κάποιος είχε πυροβολήσει με αεροβόλο όπλο την όμορφη γάτα της.

 "Αυτή είναι η γάτα μου η Ρέα. Στην αριστερή φωτογραφία είναι μία υγιέστατη πανέμορφη χνουδωτή λαμπερή γατούλα, πολύ αξιαγάπητη και κοινωνική. Όσο ζούσαμε στην Σαντορίνη, ήταν πολύ ευτυχισμένη και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα.

Στην δεξιά φωτογραφία, είναι επίσης η γάτα μου η Ρέα, και αυτό είναι μία ακτινογραφία απ' το σωματακι της που τραβήχτηκε από τον κτηνίατρο στην Μύκονο πριν τρεις εβδομάδες, έπειτα από ένα μεγάλο ταξίδι αυθημερόν με σκοπό να την φέρω εδώ στην Μύκονο από την Κάτω Αχαΐα, όπου την είχα αφήσει στους γονείς μου να την φροντίζουν τους τελευταίους έξι μήνες.


Ο κτηνίατρος εδώ στην Μύκονο διέγνωσε ότι δέχτηκε πυροβολισμό εξ επαφής και έχει πάνω από 30 σκάγια από αεροβόλο μέσα στο κορμί της. Το γεγονός ότι συνέβη κάτι τέτοιο και η Ρέα ζει ακόμα, οφείλεται στο ότι ο άνθρωπος που την πυροβόλησε, σύμφωνα με τον κτηνίατρο, δεν γνώριζε καλό σημάδι, με αποτέλεσμα η γάτα μου να επιβιώσει μεν αλλά να έχει μέσα της τα σκάγια.

Εγώ προσωπικά, αυτόν τον άνθρωπο θα ψάξω και θα τον βρω, και να ξέρει, εάν βλέπει τώρα αυτή την δημοσίευση, ότι σύμφωνα με το νόμο μια τέτοια πράξη διώκεται ποινικά γιατί είναι απόπειρα δολοφονίας εκ προμελέτης!

ΥΓ Μάθετε να είστε ΆΝΘΡΩΠΟΙ απέναντι στα αθώα αυτά πλάσματα και μην  τα πυροβολείτε και μην τα κακοποιείτε! Επειδή κάποιοι δεν γουστάρετε τις γάτες, δεν μπορείτε να πάτε να κάνετε κακό σε μία αθώα ψυχή που δεν σας έβλαψε! Γιατί και το συγκεκριμένο ζώο είναι ένα οικόσιτο που δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν!"