Ούτε βομβαρδισμένα να ήταν τα πεζοδρόμια στην οδό Γερμανού, με το πρόβλημα να είναι χρόνιο τόσο για τους καταστηματάρχες της περιοχής, όσο και για τους δημότες που κατεβαίνουν από εκεί προς το κέντρο. 

Τα πεζοδρόμια της Γερμανού είναι σε κακή κατάσταση και υπάρχουν ορισμένα σημεία τους που αποτελούν πραγματικές παγίδες για τους πεζούς.

Σε συνδυασμό μάλιστα με τη πυκνή βλάστηση και τα χόρτα που υπάρχουν σε αρκετά σημεία, αλλά και με ότι ο δρόμος είναι γεμάτος από κτίρια που είναι σε ετοιμόρροπο στάδιο, ο πεζός είναι αναγκασμένος να κατεβαίνει στο οδόστρωμα αφού η διέλευση είναι απαγορευτική. 

Οι καταστηματάρχες της Γερμανού το προχωρούν το όλο θέμα και μιλούν για μία υποβάθμιση της περιοχής τους που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια και συνεχίζεται, χωρίς κανείς από τους αρμοδίους να κάνει κάτι για να αλλάξει την κατάσταση. 

"Έχουμε να δούμε χρόνια συνεργείο του δήμου να φτιάχνει ένα πεζοδρόμιο στην περιοχή μας" αναφέρουν. "Είναι κρίμα γιατί η Γερμανού είναι ο συνδετικός κρίκος της Κάτω με την Άνω πόλη.