Ο Αντώνης Καργιώτης έφυγε από τη ζωή, όταν δολοφονήθηκε από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, βυθίζοντας στη θλίψη τους αγαπημένους του ανθρώπους καθώς και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Γι’ αυτό και στην κηδεία του, το μεσημέρι της Παρασκευής, ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη θέλησε να μοιραστεί δυο λόγια καρδιάς με τους διαδικτυακούς της φίλους σκορπώντας ρίγη συγκίνηση στην ανάγνωση τους. «Αντώνη μου, παιδάκι μου, σε νιώθω παιδί μου, γιατί σε πετάξανε σα σκουπίδι, όπως το κοριτσάκι μου».

«Δε σκεφτήκανε στιγμή τι κάνουν; Αναίσθητα γομάρια χωρίς ψυχή και καρδιά. Ρε οι ναυτικοί σώζουν ζωές δεν δολοφονούν. Σκεφτήκατε στιγμή τι κάνατε; Γυρίσατε μάλιστα απαθέστατα την πλάτη σας. Πνιγόταν το παλληκάρι και εσείς συνεχίζατε το ταξίδι σας, σαν να μην συνέβαινε κάτι. Τι ψυχές έχετε; Τι διεστραμμένα μυαλά; Πόσο απάνθρωπα δίποδα είστε; Έχετε παιδιά; Θα ήταν καλό, κατά τον ίδιο τρόπο να χάσετε τα παιδιά σας; Ελάτε να σας πω, πως είναι να δολοφονούν το παιδί σου. Ελάτε να δείτε, δολοφόνοι, πως υπάρχουμε σ αυτή την παλιοζωή. Θέλω την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων του Αντώνη. Περιμένω εναγωνίως».

«Περιμένω να αλλάξουν τους Νόμους, εδώ και τώρα. Ίσως είναι και πολύ αργά σήμερα. Έπρεπε να γινόταν χθες» καταλήγει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου στην μακροσκελή της ανάρτηση που δημοσίευσε στο Facebook.