Μια σιδερένια γέφυρα στήνει από το μεσημέρι της Πέμπτης ο Στρατός στα Καλά Νερά Βόλου προκειμένου να ενώσει τμήματα του Βόλου που αποκολλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας και οι κάτοικοι δεν έχουν πρόσβαση σε βασικά αγαθά πρώτης ανάγκης.

Η σιδερένια γέφυρα ονομάζεται Belley και την αποκατάστασή της έχει αναλάβει η Μονάδα μελετών και Κατασκευών του ΓΕΕΘΑ με προσωπικό και υλικό της πρώτης στρατιάς. Την στήνουν σε σταθερό σημείο αρχικά, ώστε να την τοποθετήσουν αργότερα στο μέρος που έπεσε και απέκοψε τον Βόλο με το νότιο Πήλιο.

Έργο ζωτικής σημασίας για την περιοχή
Η κατάσταση είναι δραματική στην περιοχή ενώ το έργο χαρακτηρίζεται ζωτικής σημασίας γιατί οι κάτοικοι του νότιου Πηλίου βρίσκονται στα σπίτια τους χωρίς νερό, ρεύμα και φαγητό.

Σύμφωνα με το ρεπορταζ του Mega η σιδερένια γέφυρα πιθανότατα θα είναι έτοιμη το βράδυ της Παρασκευής ώστε να απεγκλωβιστούν οι άνθρωποι και να ενωθούν ξανά όλες οι περιοχές.

Σημειώνεται ότι η κακοκαιρία Daniel έχει αφήσει πίσω της τουλάχιστον έξι νεκρούς, ενώ άγνωστος είναι ο αριθμός των αγνοούμενων. Επιπλέον ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές από τις σφοδρές βροχοπτώσεις που έχουν καλύψει ολόκληρα χωριά.