Συστατικά

2 φιλέτα κοτόπουλο-στήθος
1/2 φλ. τσαγιού για όλες τις χρήσεις
2 κ.σ. βούτυρο
3 κ.σ. ελαιόλαδο
400 γρ. λευκά φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1½ φλ. τσαγιού κρασί ή ζωμό κοτόπουλου
2 κ.γ. θυμάρι
1/2 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
2 κ.σ. μουστάρδα
1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
αλάτι
πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

Ρίχνεις σε ένα πιάτο αλεύρι και τοποθετείς το κοτόπουλο
Το αλατοπιπερώνεις και το ταμπονάρεις στο αλεύρι και από τις δύο πλευρές του
Βάζεις σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο και το βούτυρο και σοτάρεις το κοτόπουλο για 5 λεπτά σε κάθε πλευρά μέχρι να πάρει χρώμα
Αφήνεις το κοτόπουλο στην άκρη χαμηλώνεις τη φωτιά και σοτάρεις τα μανιτάρια για 3-4 λεπτά αφού προηγουμένως τους έχεις ρίξει αλάτι και πιπέρι
Προσθέτεις το σκόρδο και συνεχίζεις το σοτάρισμα για 1 λεπτό
Σβήνεις με το κρασί και προσθέτεις το θυμάρι
Προσθέτεις το κοτόπουλο, την κρέμα γάλακτος, τη μουστάρδα και τη παρμεζάνα και ανακατεύεις με την ξύλινη κουτάλα
Τα αφήνεις για 2 ακόμη λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα και σερβίρεις
Μπορείς να συνοδεύσεις με ρύζι ή πουρέ.

Πηγή: tlife.gr