Μία ευχάριστη έκπληξη στους fans του θρυλικού συγκροτήματος Rolling Stones επιφύλασσαν τα μέλη του, που ανακοίνωσαν ότι ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ μετά από 18 χρόνια αποχής από τη δισκογραφία.

Το άλμπουμ με τίτλο «Hackney Diamonds» έρχεται μετά το «A Bigger Bang» που είχε κυκλοφορήσει 2005 και θα είναι το πρώτο των Rolling Stones μετά το θάνατο του ντράμερ Charlie Watts, το 2021.

Όπως αναφέρει το abc NEWS, το συγκρότημα αναμένεται να μοιραστεί λεπτομέρειες για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Hackney του ανατολικού Λονδίνου την Τετάρτη.

Rolling Stones: Σε συνέντευξη στον Jimmy Fallon οι λεπτομέρειες για το επερχόμενο άλμπουμ

Συγκεκριμένα, οι Mick Jagger, Keith Richards και Ronnie Wood θα παραχωρήσουν συνέντευξη στον παρουσιαστή του «The Tonight Show», Jimmy Fallon, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά αποκλειστικά στο YouTube.

«Είναι μια παγκόσμια στιγμή που θέλουμε να μοιραστούμε με τους θαυμαστές μας σε όλο τον κόσμο μέσω του YouTube», ανέφεραν οι Rolling Stones σε σχετική ανακοίνωσή τους.

Η ανακοίνωση του επερχόμενου άλμπουμ «Hackney Diamonds» έρχεται μετά την αινιγματική καμπάνια του συγκροτήματος, κατά την οποία το εμβληματικό τους λογότυπο, με το στόμα και τη βγαλμένη γλώσσα, προβαλλόταν σε προσόψεις κτιρίων σε πόλεις σε όλο τον κόσμο, όπως η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Παρίσι.