Αδιανόητη η καταστροφή που έχει προκαλέσει στην περιοχή της Μαγνησίας η κακοκαιρία Daniel η οποία χτυπά με σφοδρότητα το νομό και έχει στοιχίσει την ζωή σε έναν άνδρα. Ενας ακόμη άνδρας αγνοείται.

Οι εικόνες που έρχονται από το πρωί από την περιοχή της Μαγνησίας είναι πραγματικά σοκαριστικές. Το ύψος της βροχής που έχει πέσει από την έναρξη της σφοδρής καταιγίδας που κρατά εδώ και 10 και πλέον ώρες και δεν έχει κοπάσει ακόμη (αντίθετα από τις 10:30 υπήρξε ένταση των φαινομένων) είναι εξαιρετικά υψηλό.

Αποτέλεσμα αυτού, δρόμοι να μετατραπούν σε ποτάμια, να πλημμυρίσουν σπίτια και καταστήματα, ακόμη και το νοσοκομείο Βόλου, ενώ την ίδια ώρα οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους. Χείμαρροι έσπασαν, ακόμη και μέσα στο πολεοδομικό συγκρότημα πλημμυρίζοντας τους γύρω δρόμους.

Από τη σφοδρή κακοκαιρία ο Βόλος θρηνεί έναν 70χρονο άνδρα. Ο κτηνοτρόφος έχασε τη ζωή του όταν κατέρρευσε τοιχίο λόγω του βάρους των υδάτων καταπλακώνοντάς τον και σκοτώνοντάς τον. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου όταν ο άνδρας πιθανότατα βγήκε σε κάποιο εξωτερικό χώρο, θέλοντας να πάει να ταϊσει τα ζώα του.

Την ίδια ώρα αγνοείται ένας 42χρονος άνδρας το αυτοκίνητο του οποίου παρασύρθηκε από το ρέμα της Αγίας Αικατερίνης. Στο αυτοκίνητό του επέβαινε και ο ανήλικος γιος του ο οποίος διεσώθη την τελευταία στιγμή. Κλιμάκια της ΕΛΑΣ και της ΕΜΑΚ χτενίζουν την περιοχή με σκοπό να βρουν τον άνδρα που αγνοείται.

Στην περιοχή της Μαγνησίας η πυροσβεστική έχει δεχθεί πάνω από 250 κλήσεις για απάντληση υδάτων, ενώ οι εικόνες από την περιοχή είναι πράγματι αποκαρδιωτικές.

Για την περιοχή του Βόλου έχει εκδοθεί διαταγή απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω της επικινδυνότητας του φαινομένου. Το ίδιο ισχύει και για το Πήλιο αλλά και τη Σκιάθο.Έσπασε ο Κραυσίδωνας, πλημμυρίζει ο Βόλος