Έφυγε από τη ζωή ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χαραυγής στη Δυτική Αχαΐα, Νίκος Χρυσανθακόπουλος.

Συγκινημένος τον αποχαιρέτησε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς αναφέροντας σε ανάρτησή του:

"Έφυγε νωρίς, δίνοντας τον άνισο αγώνα με αξιοπρέπεια και αγάπη στην οικογένεια του και στην Κοινότητα του! Παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπιζε πάντα προσπαθούσε για την πρόοδο της Κοινότητας του και την εξυπηρέτηση των συγχωριανών του! Τίμιος, ξεκάθαρος, εργατικός και διεκδικητικός, αγωνιζόταν με πείσμα και επιμονή για την επίλυση των προβλημάτων των χωριών του. Μέχρι και τις τελευταίες του ημέρες η σκέψη του ήταν η κοινοτητά του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ανάρτησή του στις 15 Αυγούστου όπου μαζί με τις ευχές του αναφέρει, ως απολογισμό, κάποιες από τις τελευταίες παρεμβάσεις του στην κοινοτητα! Τις αντιγράφω και παραθέτω όπως τις έγραψε!
«Τής Παναγίας τό δεύτερο Πάσχα του χρόνου εύχομαι χρόνια πολλά σε όλες και όλους με υγεία αγάπη και ευτυχία!!!
Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Σπύρο Μυλωνάς και την Δημοτική Αρχή για την καλή συνεργασία που είχαμε τά τέσσερα χρόνια!!!
Θέλω και εγώ να πω και κάτι για τον εαυτό μου!!
Πρώτον κάναμε την ανακαίνιση στο δημοτικό σχολείο χαραυγής. ευχαριστώ τον Αντιδήμαρχο Σπύρο Σταυρογιανοπουλο για την βοήθεια του!!!
Δεύτερο τα. φωτα στο χωριό μου ευχαριστώτω τόν Αντιδήμαρχο Γρήγορη Μαλλιαρη!!!
Τρίτον κατάφερε και ανοίξαμε το Ιατρείο στο
Τζαϊλο γιατί υπήρχαν πολλές δυσκολίες!!!
Και το τελευταίο 200 μέτρα
τσιμέντα ( Έτσι δεν είναι Γιώργο Πάνα)
Με φιλική εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Τ/Κ Χαραυγής ευχαριστώ!!!»
Φίλε Νίκο, αγαπητέ Πρόεδρε, η απώλεια σου μας γέμισε θλίψη! Σε ευχαριστω θερμα για την εξαιρετική συνεργασία μας και για όσα προσεφερες στην κοινοτητα σου και στην κοινωνία μας! Έυχομαι να έχεις καλό ταξίδι, ο Θεός να σε κατατάξει στα δεξια του και μετά Αγίων να σε συναριθμίσει, στην δε οικογένεια σου εύχομαι υγεία, δύναμη και υπομονή! Αιωνία σου η μνήμη!"