Το μαγικό ταξίδι στην καρδιά του ευρωπαϊκού κινηματογράφου μέσω της παράλληλης δράσης Urban FilmLux του RouteLab Urban Fest ξεκίνησε και κατέγραψε μεγάλη επιτυχία στο  Θεατράκι της μαρίνας στην Πάτρα.

Οι  λάτρεις του κινηματογράφου και οι περιστασιακούς θεατές είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη λάμψη των καλύτερων τεσσάρων ταινιών του θεσμού «βραβείο κοινό LUX» για το 2023, με θέα τον Πατραϊκό κόλπο και κάτω από το εκπληκτικό σκέπαστρο του έναστρου νυχτερινού ουρανού της πόλης.

Η πέμπτη βραβευμένη ταινία με τίτλο “Close” θα παρουσιαστεί σε δωρεάν προβολή, όπως και όλες οι προηγούμενες, στο χώρο των Παλαιών Δημοτικών Σφαγείων παρουσία του κ. Χρήστου Κούντουρου, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Γρ. Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα στο www.routelab.gr ή ακολουθήστε μας στο Instagram @route_lab και στο Facebook @Routelab Event

4/9/2023 Close

Close - Lucas Dhont

Βέλγιο, Γαλλία, Κάτω Χώρες | 104 min |

Η δυνατή φιλία μεταξύ δύο δεκατριάχρονων αγοριών, του Λεό και του Ρεμί, διαταράσσεται ξαφνικά. Προσπαθώντας να καταλάβει τι έχει συμβεί, ο Λεό προσεγγίζει τη Σοφί, τη μητέρα του Ρεμί. Το «Close» είναι μια ταινία για τη φιλία και την ευθύνη.