Αρκετά πλούσιος σε συναυλίες θα είναι και ο φετινός Σεπτέμβρης στην Πάτρα με το Mojo Live να φέρνει ορισμένους σημαντικούς καλλιτέχνες που προέρχονται από διάφορους μουσικούς χώρους, όμως, έχουν αγαπηθεί από το κοινό για την μουσική τους.

Σε ότι αφορά τις συναυλίες του Mojo Live η αρχή γίνεται στις 11 Σεπτεμβρίου με τους Γιάννη Κότσιρα και Μίλτο Πασχαλίδη, στον χώρο του Royal. Την σκυτάλη στη συνέχεια παίρνουν οι Χατζηφραγκέτα στις 12 Σεπτεμβρίου, στον χώρο των Παλαιών Σφαγείων.

Ακολουθεί μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση πάλι στα Παλαιά Σφαγεία στις 28 του μήνα, «Πουλάκια είναι και λαλούν», με την Τάνια Τσανακλίδου και τον Φώτη Σιώτα.

Μια μέρα μετά έρχεται μια ακόμα συναυλία εντελώς όμως ξεχωριστή από την προηγούμενη η εκδήλωση «On Road» με τους Εθισμό, Novel 729 και Lobo Live. Η συναυλία αυτή θα γίνει στον ίδιο χώρο στα Παλαιά Σφαγεία.

Κι τέλος στις 30 Σεπτεμβρίου ο κύκλος αυτός των μουσικών εκδηλώσεων ολοκληρώνεται με μία μεγάλη συναυλία, με τον Γιάννη Αγγελάκα και τους 100 c, αλλά και τους Social Waste με τον Κωνσταντή Πιστιόλη να ανεβαίνουν στη σκηνή των Παλαιών Σφαγείων.

Ένας Σεπτέμβρης υπέροχος έτσι μουσικά για όλα τα είδη και όλα τα γούστα.