Το patrasevents.gr σας στέλνει στο live των Γιάννη Κότσιρα & Μίλτου Πασχαλίδη στο Royal που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το θέμα του διαγωνισμού, προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση.

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber στις 08/09 και ώρα 12:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν μέσω αυτής για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.


Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης έρχονται στο Royal Πάτρας τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Ο Γιάννης ρομαντικός, τελειομανής, πολυτάλαντος, ταξιδευτής του κόσμου, ανήσυχος και παρατηρητικός από πάντα. Με την καλλιτεχνική του ευαισθησία σε συνεχή εγρήγορση και τη λατρεία του για τη μουσική με σχεδόν 30 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας, ξεχωρίζει στις ζωντανές του εμφανίσεις με τον τρόπο που προσεγγίζει τις ρίζες, µε βαθύ σεβασμό αλλά και µε ματιά «προσωπική».

Ο Μίλτος ευαίσθητος δημιουργός και χαρισματικός ερμηνευτής, δυναμικός και αυθόρμητος, κοινωνικά ευαίσθητος και ταυτόχρονα βαθιά ερωτικός, ξεχωρίζει για τις ζωντανές εμφανίσεις του, που συνδυάζουν στοιχεία ετερόκλιτα, έχουν καθορισμένη αρχή αλλά άγνωστο τέλος και μας παρασύρουν σε μια μουσική περιπέτεια που μένει αξέχαστη.

Μίλτος Πασχαλίδης και Γιάννης Κότσιρας μαζί στην σκηνή. Δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος, καινούργια και παλιά τους τραγούδια, κοινές ερμηνείες σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που δεν πρέπει να χάσετε.

Πνευστά/ Ενορχηστρώσεις: Θύμιος Παπαδόπουλος

Πλήκτρα/ Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος

Μπουζούκι: Βαγγέλης Μαχαίρας

Κιθάρες: Κώστας Μιχαλός
Τύμπανα: Hρακλής Παχίδης

Λύρα, Μαντολίνο: Πάρις Περυσινάκης

Μπάσο: Γιάννης Πλαγιαννάκος

Επιμέλεια ήχου: Λάμπρος Μπούνας και Πασχάλης Κολέντσης
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης
Παραγωγή: ΜΕΝΤΑ ART EVENTS, STRAY MUSIC

Πληροφορίες:
Τιμές Εισιτηρίων:

Early birds (μόνο απ΄την πλατφόρμα της viva μέχρι 30 Ιουνίου) 15€

Προπώληση 17€

Πόρτα 20€

Προπώληση: ηλεκτρονικά: viva.gr, φυσικά σημεία: discover, joe records, γωνιά του βιβλίου, πίξελ, Το θρανίο

Το εισιτήριο είναι γενικής εισόδου και δεν εξασφαλίζει θέση καθημένου.
Πόρτες 20.00
Έναρξη 21.00
Διοργάνωση: Μenta Art Prductions | Mojo Live


Γιάννης Κότσιρας , Μίλτος Πασχαλίδης - Άγριος Ανθός (Official Audio Release)

Θέλετε και άλλους διαγωνισμούς; Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τι παίζει; Μάθετε πως!

Εάν έχετε στο κινητό σας ή στον υπολογιστή σας την εφαρμογή Viber, μπορείτε τώρα να γίνετε και εσείς μέλος της κοινότητας του patrasevents.gr πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://invite.viber.com/?g2=AQBQkJjJukytUExgE83IK%2FVv%2BMy37%2BWgNjWbONGphJCllj606mgXZHp5amPnjBDx

Έτσι, δεν θα χάνετε τίποτα και θα είσαστε πάντα ενήμεροι μέσα από το μεγαλύτερο live chat της περιοχής μας!