"Βροχή" οι υποψήφιοι για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, τόσο για την Περιφέρεια, όσο και για τους δήμους. 

Το... κακό μας βρήκε από νωρίς στις αρχές του καλοκαιριού, όταν ξεκίνησε να πέφτει η πρώτη "βροχή" από τους υποψηφίους, στα facebook και στα υπόλοιπα social media. Στη συνέχεια το φαινόμενο δεν είχε τέλος. Υποψηφίους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους έβλεπε κανείς παντού. 

Από τις εκκλησίες και την αγορά, έως τις πλατείες, τις χορευτικές εκδηλώσεις και τα πανηγύρια. Ακολούθησαν και οι συναντήσεις με φορείς κα οι αντίστοιχες φωτογραφίες με το σχετικό κείμενο, έτσι για να δέσει το γλυκό. Πλέον φτάνουμε στην κορύφωση της προεκλογικής περιόδου, μπαίνοντας σιγά - σιγά στον τελευταίο μήνα πριν από τις εκλογές και ο ουρανός του facebook βρέχει υποψηφίους με ρυθμούς καταιγίδας. 

Υποψήφιοι από παντού και από πουθενά μαζί. Από την Δυτική Αχαΐα, από τα Καλάβρυτα, από το Αίγιο, από την Ναυπακτία, από την Αχαϊα, από την Αιτωλία, από την Ακαρνανία, από την Ηλεία, από τον Ερύμανθο, από την Τριταία και φυσικά από την Πάτρα. 


Τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση επιτέλους;

Μας παρουσιάζουν το βιογραφικό τους, τις σπουδές και τις εργασίες τους έως τα... εγγόνια τους, έχοντας φυσικά ο καθένας το δικό του όραμα για τον τόπο του, λες και κάτι τον τσίμπησε ξαφνικά και είπε να κάνει αυτό που ονειρεύτηκε στον ύπνο του, πραγματικότητα στον... ξύπνιο του. 

Δεν λέμε καλή η συμμετοχή στα κοινά, αλλά θέλει και ένα μέτρο. Πάνω από 2.000 υποψήφιοι θα διεκδικήσουν σε αυτές τις εκλογές τον σταυρό μας και έτσι εμείς ήμαστε αναγκασμένοι να σηκώσουμε έναν άλλον σταυρό, μέχρι να περιμένουμε να περάσει η εκλογική περίοδος. Αμήν...