Η αποκάλυψη του patrasevents.gr είχε κάνει αίσθηση και η είδηση είχε πολλές κοινοποιήσεις, με δεκάδες views.

Ο λόγος για το άνοιγμα της αλυσίδας McDonald’s στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο κτίριο της πρώην Τράπεζας Πειραιώς, στην γωνία της Ρήγα Φεραίου με την Κολοκοτρώνη.

Οι εργασίες στο μεγάλο αυτό κτίριο για το άνοιγμα του καταστήματος έχουν ξεκινήσει και σύμφωνα με πληροφορίες το κατάστημα θα ανοίξει λίγο μετά τις εκλογές, προς τα τέλη Οκτωβρίου.

Οι εργασίες που γίνονται αφορούν την διαμόρφωση του χώρου, αλλά και την συντήρηση του κτιρίου που ήταν τα τελευταία χρόνια κλειστό.  Τα McDonald’s ανοίγουν στην Πάτρα ύστερα από μια σχεδόν εικοσαετία, ύστερα από το κατάστημα που είχε ανοίξει στα Ψηλαλώνια το οποίο λειτουργούσε για σχεδόν μία διετία.

Σύμφωνα με περίοικους της πλατείας το νέο κατάστημα αναμένεται να δώσει μια άλλη πνοή και στο συγκεκριμένο κομμάτι της περιοχής, ενώ είναι άγνωστο ακόμα αν η εταιρεία ενοικιάσει και χώρο για τραπεζοκαθίσματα. Κάτι που όμως είναι και το πιο πιθανό.

Σημειώνουμε ότι η  αμερικανική αλυσίδα διαθέτει 31 εστιατόρια και στόχος για την επόμενη πενταετία είναι να λειτουργήσουν στην Ελλάδα επιπλέον 50.