Μπορεί σύμφωνα με τη δημοτική αρχή να έχει παραδοθεί το πάνω μέρος της Τριών Ναυάρχων και οι σκάλες που οδηγούν στα Ψηλαλώνια, όμως, καλό θα ήταν κάποια στιγμή να μπει ένα φως για να φωτίζει τον χώρο.

Τις νύχτες βασιλεύει το σκοτάδι στο σημείο, καθώς έχουν βγει οι κολώνες ηλεκτροφωτισμού που υπήρχαν εκεί, ενώ τα φώτα της ανάπλασης δεν έχουν εγκατασταθεί ακόμα.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο πεζός που θέλει να ανέβει από την Τριών Ναυάρχων προς τα Ψηλαλώνια και να κατέβει από τα Ψηλαλώνια προς την Τριών Ναυάρχων να χρειάζεται στην κυριολεξία τον φακό του για να διασχίσει τον πεζόδρομο.

Πολλοί μάλιστα, ειδικότερα οι κοπέλες και οι γυναίκες που περπατούν μόνες τους στον δρόμο, αποφεύγουν πλέον να περνάνε από εκεί αφού φοβούνται το σκοτάδι. Επιπλέον, αρκετές νύχτες το σκοτάδι και η κατάσταση που επικρατεί στο χώρο που έχει παραδοθεί φαίνεται ότι ευνοεί κάποιες ομάδες σκηνιτών που αράζουν και περνούν τις νύχτες τους έξω από την παιδική χαρά η οποία σημειωτέον παραμένει εργοτάξιο.

Κι ρωτάμε εμείς; Το κομμάτι αυτό έχει παραδοθεί; Ναι ή όχι; Γιατί καλές είναι οι φωτογραφίες από ψηλά την ημέρα και τα μπράβο στην σελίδα του δήμου, αλλά εκείνο που μετράει είναι η ουσία.

Διαφωνεί κανείς;