Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και όλα είναι έτοιμα, για τοπίο ασφαλές ραντεβού των φίλων της ορεινής και δρόμου ποδηλασίας,το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Αυγούστου, στην Άνω Χώρα Ορεινής Ναυπακτίας.

Στην προσπάθεια ανάδειξης της φυσικής ομορφιάς της Ορεινής Ναυπακτίας,η περιβαλλοντική  Οργάνωση Πράσινο+Μπλέ,ο Δήμος Ναυπακτίας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, προσκαλούν για 13η φορά τους φίλους της ποδηλασίας, σε έναν καθιερωμένο και καταξιωμένο αγώνα, σε μια πανέμορφη τοποθεσία, με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Ε.Ο.Π.

Πάνω από 130 ποδηλάτες, αναμένονται να συμμετέχουν, ποδηλατόντας σε υπέροχα δασικά μονοπάτια απολαμβάνοντας τη φύση αλλά και τη φιλοξενία των ανθρώπων της περιοχής. Αναμεσά τους κορυφαίοι πρωταθλητές - τριες και αθλητές της Ελληνικής ποδηλασίας.

Μια συλλογική προσπάθεια ανάδειξης της ορεινής Ναυπακτίας, με στόχο την ανάδειξή της περιοχής σε τουριστικό αθλητικό προορισμό και τη τόνωση της τοπικής αγοράς.

Το Σάββατο 26/08, στις 18:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας δρόμου 35 χλμ. και την Κυριακή 27/08, στις 10:30 π.μ. οι δύο αγώνες ορεινής ποδηλασίας απόστασης 26 χλμ. (μικρή διαδρομή με υψομετρικά 735) και 40 χλμ. mtbκαι ηλεκτρικών ποδήλατων (μεγάλη διαδρομή με υψομετρικά 1.100).

Οι δηλώσεις συμμετοχής έκλεισαν στις 20/08. 

«Ένας τόπος που αξίζει να γνωρίσεις»

Η Ορεινή Ναυπακτία, είναι μια περιοχή πολύ ιδιαίτερη και μοναδική, από τους ομορφότερους τόπους της Ελλάδας κατάλληλος και για χειμερινές αλλά και για καλοκαιρινές αποδράσεις.Ένας τόπος με παράδοση, φιλόξενος με άπλετη φυσική ομορφιά, που αξίζει να επισκεφθείς και να γνωρίσεις. Σε υψόμετρο 1100 μ. σε απόσταση 55 χλμ. από τη Ναύπακτο και 270 χλμ από την Αθήνα.